30 min.

kr1.850,-

  • pr semester

45
minutter

kr1.950,-

  • pr semester

60
minutter

kr2.050,-

  • pr semester

75
minutter

kr2.150,-

  • pr semester

90
minutter

kr2.250,-

  • pr semester

Drop in
45/60 minutter

kr200,-

Drop in
75/90 minutter

kr250,-

Drop in
Yoga 45-60 minutter

kr250,-

Drop in
Yoga 90 minutter

kr300,-

Privattime/
PT 60 minutter

kr750,-

Privattime/
PT 90 minutter

kr950,-

Barnedans/Funky Kidz Hemnes fra 3 år
15 uker
VÅR 2024/
Oppstart mandag 15. januar 2024/
45 minutter

kr1.950,-

Hip hop/Jazz Fusion fra 8 år Hemnes
15 uker
VÅR 2024/
Oppstart mandag 15. januar 2024/
45 minutter>

kr1.950,-

Zumba Hemnes
15 uker
VÅR 2024/
Oppstart mandag 15. januar 2024/
60 minutter

kr2.050,-

Zumba (Mo)
14 uker
VÅR 2024/
Oppstart torsdag 18. januar 2024/
55 minutter

kr2.050,-

Barre Fitness (Mo)
14 uker
VÅR 2024/
Oppstart onsdag 17. januar 2024/
45 minutter

kr1.950,-

Kundalini Yoga med Gongavspenning
15 uker VÅR 2024/ Oppstart tirsdag 16. januar 2024/
90 minutter

kr 3.750,-

Kundalini Yoga After Work
8 uker VÅR 2024/ Oppstart mandag 22. januar 2024/
55 minutter

kr1.800,-

Utskarpen
12 ukers Yoga VÅR 2024/ Oppstart torsdag 25. januar 2024/
60 minutter

kr2.700,-

Hemnesberget
4 ukers Yoga HØST 2023/ Oppstart onsdag 18. oktober 2023/
60 minutter

kr900,-

Prisene gjelder pr. semester. Det er to semester pr. år.

Flergangsrabatt:
10% rabatt på klasse nr. 2
20% rabatt på klasse nr. 3 osv.
Maks pris kr 7.750,-

Rabatten gjelder den rimeligste klassen.


Søsken-/familierabatt:
10% rabatt på søsken/foresatt nr. 2, 3 osv.


Flergangsrabatten og familie-rabatten gjelder ikke Yoga-timene.

Påmelding til kurs er bindende:
Avmelding første kursuke koster kr 200,-
Avmelding andre kursuke koster kr 300,-
Deretter FULL KURSAVGIFT.
Tip Toe Dansestudio er danseglede! Vi tilbyr timer i alderen fra det året en fyller 3 år og oppover. Her kan du se beskrivelser av timene på vår rikholdinge og varierte timeplan.
Vårt hovedfokus er : SPRE DANSEGLEDE TIL BARN OG VOKSNE! :-)Barnedans fra 3 år
I disse timene får barna ufolde seg gjennom lek og moro, samt at vi integrerer de grunnleggende elementer fra klassisk ballett. Det er fokus på motorikk og koordinasjon. Barna øker også sin bevissthet om seg selv, rommet og å forholde seg til hverandre i gruppa. Fokus på mestringsfølelse og danseglede er vesentlig hos oss.

Funky Kidz (3-5 år) (6-8 år)
Artig, kreativ dansetime der vi jobber med dynamikk, - alt fra raske, rolige og robotaktige bevegelser til musikk i pop- og hip hop-sjangeren. Barna lærer coole trinn og triks samt får anledning til selv å være kreativ og komme med egne ideer. Mestringsfølelse står sterkt i fokus, og magiske ting oppstår :-)

Jazz fra 6 år og oppover
Fartsfylt dans til tidens popmusikk . Vi gjør oppvarming, trener på teknikk, lærer dansekombinasjoner, tøyer og styrker. Det finnes flere stilarter innen jazzdans: lyrisk jazz, street jazz, musical, show, funk etc. Hos oss får du lære alle disse stilartene.Hip Hop fra 6 år og oppover
Stilart som oppstod i gatemiljøet. Inspirert av gettoens kultur i Amerika. Stilarten har utviklet seg i mange retninger: Poping, Locking, Tutting, Funk, Electric boogie etc. Timen består av oppvarming, isolasjon, styrke, uttøying og masse kule dansekombinasjoner.

Hip Hop Fusion NÅ fra 12 år og oppover
Hip Hop Fusion er en klasser der vi jobber med ulike stiler innen hip hop. Eksempler: Vouge, Waacking og House.

Contemporary Jazz
En jazzklasse som grenser mer mot det moderne uttrykket. Hovedfokus er på jazzteknikk med innslag fra den moderne sansestilen. Blant dem jobber vi med den moderne dansestilen Horton, som er veldig styrkende og forbedrer dansernes teknikk og flexibilitet. Det legges stor vekt på ulike kvaliteter i dansen.

 
Klassisk ballett fra 6 år og oppover
Danseform som oppstod på 1600-tallet. Tradisjonen tro fokuseres det på teknikk, smidighet, styrke, eleganse og balanse. Vi lærer posisjoner, retninger, piruetter, hopp, stilarter, takt og rytme. De aller yngste har fortsatt noe lek integrert. Etterhvert som en øker i nivå og aldersgruppe blir klassen bygd opp etter alt som en ballett-klasse skal inneholde etter tradisjonen (barr-øvelser, senterwork og diagonal). Meget bra trening for kroppsholdning og kroppsbeherskelse. Klassisk ballett er basisen for ALL DANS, og dermed essensiell for de som vikelig ønsker stor fremgang i alle dansens sjangere. Videregående danser også tåspiss.

Tåspiss fra 11 år og oppover
Forlengelse av klassisk ballett. En må ha danset klassisk ballett en god stund og opparbeidet seg den nødvendige styrke. Minimum alder er 11 år forutsatt at du trener klassisk 2 ganger pr. uke da det kreves stor styrke og teknikk for tåspiss-dans.

Moderne ballett fra 8 år og oppover
Her bruker en hele kroppen på en dynamisk måte slik at en oppnår avstemte men energifulle bevegelser. Teknikken utnytter tyngdekraften og en lærer forståelse av motsetninger i bevegelse og dynamikk; "fall/recovery" og "contraction/release". Martha Graham var en av de første eksponentene for denne danseformen i 1920-åra. Senere kom Merce Cunningham, Josè Limon m.fl. Spennende og annerledes trinn- og dansekombiasjoner. Mye rom for egne tolknnger, emosjoner og uttrykk.

NY!! Music Performande/Musikkvideo fra 12 år og oppover
Alex vil undervise denne klassen som har fokus på å formidle historier gjennom dans, om det gjelder musikaler, eller dans man opplever gjennom musikkvideoer og sceneshow. Fokus på formidling og tilstedeværelse.

Klassisk ballett VOKSNE NYBEGYNNERE
KLASSISK BALLETT for VOKSNE NYBEGYNNER. Du lærer klassisk ballett helt fra scratch. Grundig innføring i det aller mest elementære der ingen forkunnskaper trengs. Upretensiøst og morsomt. Fantastisk trening der du bruker muskler du ikke visste at du hadde :-) Velkommen!

Klassisk ballett VOKSNE LITT ØVET
Vi tilbyr også viderekommende kurs for deg som har gått en stund, og for deg som tidligere har danset klassisk ballett, men har hatt noen års pause. Det er aldri for sent å ta opp tråden igjen :-)

Voksen Moderne Workshop
Her jobbes det i utgangspunkt med Jannes tidligere produksjoner med "Janne & Company" (Zombies, Enter, Stories m.fl.) En jobber i en prossess som om det skulle bli en produksjon. Her får en danse ut følelsene sine; - Sårbarhet, tidsklemma, anneledeshet, utilstrekkelighet etc.

Show/Jazz Voksne
Danser fra kjente musicaler, salsainspirert koreografi, partnerarbeid, jazz og mye, mye mer. Latteren ligger løst med en deilig uhøytidelig stemning.

BASIC BARRE for voksne
BASIC BARRE (& litt yoga stretch) for voksne. 5-ukers-kurs. Vil du lære deg hvordan dansere trener opp sin kropp? Med BASIC BARRE trener du HELE kroppen uten å måtte tenke på om du har «fått med deg» alle muskelgruppene. Du trener til og med muskler som du ikke ante at du hadde :-) Øvelsene foregår ved barren (ballett-stang) og bygges opp i rolig tempo. Denne timen er HELT BASIC og passer for absolutt ALLE. Ingen forkunnskaper trengs. Kjempegøy måte å trene på. Du bygger kjærnemuskelatur, forlenger og får en oppreist holdning. På tide å ta tak og gjøre kroppen din den tjenesten den fortjener? :-)

NY! YIN Yoga
Yin Yoga utføres i stillhet og bevisst tilstedeværelse. Passive øvelser med en lett myk strekk holdes i 3-5 minutter, som gir deg mulighet til å roe sinnet. Ønsket med yinyoga er å komme inn til kroppens fascia, bindevev, i stede for musklene. Områder som er rike på bindevev er hoftene og korsryggen, så yinyoga passer perfekt for deg som ønsker å åpne opp i disse områdene. Yinyoga er godt for deg som sliter med for eksempel stivhet, tretthet, humørsvigninger, og for deg som sitter med mange tanker og som har behov for å fylle på med energi/eller som har for mye energi. Yinyoga er lett å utføre så kurset passer for alle. Å gi seg selv 45min i uken til å fokusere på tilstedeværelse og muligheten til å jobbe med sin indre ro, er en gave til seg selv. Når vi er i stillingene lenge finnes det åpning for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær.NY! Ny time for VOKSNE NYBEGYNNERE «Sissels MIX»
«Sissels MIX» er en time satt sammen av enkel jazzinspirert-oppvarming, lav-terskel klassisk barre, enkle behagelige Kundalini Yoga-øvelser og litt Shakti Stretch. Oppløftende, inspirerende og styrkende time der du drar fordelene av 4 forskjellige sjangere! Timen er for voksne absolutt nybegynnere.
 
ZUMBA
Utvilsomt den råeste treningsform noensinne! Danseworkout til salsarytmer som får deg i knallform på rekordtid. Kondis, styrke og smidighet mens du har det gøy!

BARRE FITNESS
Barre Fitness er en klasse som er inspirert av ballettøvelser gjort ved en ballettstang – barre. Dette er en energigivende og effektiv workout som tar for seg hele kroppen, styrker kjærnemuskelaturen og former musklene. Barre-klasser er dynamiske og engasjerende med inspirerende øvelser. Øvelsene foregår med støtte ifra barren, samt at vi bruker bl.a. små håndvekter. Du får bedre holdning, former kroppens muskler, øker fleksibiliteten i hele kroppen, og opparbeider bedre kondisjon, balanse og koordinasjon. Dette er en effektiv og kjempegøy time!!

Kundalini Yoga
Kundalini yoga er en komplett yogaform som skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel. Vi benytter oss av dynamiske øvelser, puste-teknikker, meditasjon, mantra og avspenning. Timen vil gi deg mer energi og overskudd, sterk kjernemuskelatur, økt fleksibilitet, indre ro, bedre hukommelse, bedre søvn, bedre fordøyelse, balanserer nerve- og hormonsystemet. Timene inneholder også gong-avspenning. Lyden/vibrasjonene fra gongen er svært helende og gir dyp avspenning både for kropp og sinn. Kurset passer for alle. Du trenger ingen forkunnskaper, og heller ikke være hverken myk eller sterk. Kom som du er!

KundaYoga WORKOUT
Dette er en time basert på Kundalini Yoga og Tai Chi satt sammen til en total workout. Hovedsaklig stående yoga hvor en for styrket, tøyd og får opp pusten. Øvelsene virker hormonbalanserende og styrker nervesystemet slik at vi står styrket i hverdagen og holder oss friske. Siste del av timen er sittende med rolige øvelser, - etterfulgt av en avspenning helt til slutt. Timen vil bringe ny energi og glede inn i livet ditt :-)After Work Kundalini Yoga 6 ukers kurs
I denne timen vil vi variere imellom enkle yoga-øvelser, KundaYoga Workout, meditasjoner, mantraer m.m. Kundalini yoga er en komplett yogaform som skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel. Vi benytter oss av dynamiske øvelser, puste-teknikker, meditasjon, mantra og avspenning. Kundalini yoga gir deg: Økt konsentrasjon og tilstedeværelse,- mer energi og overskudd, sterk kjernemuskelatur, økt fleksibilitet, indre ro, bedre hukommelse, bedre søvn, bedre fordøyelse, balanserer nerve- og hormonsystemet. Kundalini yoga gir raske resultater. Kurset passer for alle. Du trenger ingen forkunnskaper, og heller ikke være hverken myk eller sterk. Kom som du er!