30 min.

kr1.650,-

  • pr semester

45
minutter

kr1.750,-

  • pr semester

60
minutter

kr1.850,-

  • pr semester

75
minutter

kr1.950,-

  • pr semester

90
minutter

kr2.050,-

  • pr semester

Drop in
45/60 minutter

kr200,-

Drop in
75/90 minutter

kr250,-

Drop in
Yoga 45 minutter

kr250,-

Drop in
Yoga 90 minutter

kr300,-

Privattime/
PT 60 minutter

kr750,-

Privattime/
PT 90 minutter

kr950,-

Barnedans/Funky Kidz Hemnes fra 3 år
13 uker
HØST 2022/
Oppstart mandag 22. august 2022/
45 minutter

kr1.750,-

Hip hop/Jazz Fusion fra 8 år Hemnes
13 uker
HØST 2022/
Oppstart mandag 22. august 2022/
45 minutter>

kr1.750,-

Zumba Hemnes
13 uker
HØST 2022/
Oppstart mandag 22. august 2022/
60 minutter

kr1.850,-

Zumba (Mo)
13 uker
HØST 2022/
Oppstart torsdag 18. august 2022/
55 minutter

kr1.850,-

NY! Barre Fitness (Mo)
12 uker
HØST 2022/
Oppstart onsdag 17. august 2022/
45 minutter

kr1.750,-

Kundalini Yoga 13 uker HØST 2022/ Oppstart tirsdag 16. august 2022/
90 minutter

kr 3.250,-

Kundalini Yoga Mix 13 uker HØST 2022/ Oppstart onsdag 17. august 2022/
55 minutter

kr2.925,-

Prisene gjelder pr. semester. Det er to semester pr. år.

Flergangsrabatt:
10% rabatt på klasse nr. 2
20% rabatt på klasse nr. 3 osv.
Maks pris kr 7.450,-

Rabatten gjelder den rimeligste klassen.


Søsken-/familierabatt:
10% rabatt på søsken/foresatt nr. 2, 3 osv.


Flergangsrabatten og familie-rabatten gjelder ikke Yoga-timene.

Påmelding til kurs er bindende:
Avmelding første kursuke koster kr 200,-
Avmelding andre kursuke koster kr 300,-
Deretter FULL KURSAVGIFT.
Tip Toe Dansestudio er danseglede! Vi tilbyr timer i alderen fra det året en fyller 3 år og oppover. Her kan du se beskrivelser av timene på vår rikholdinge og varierte timeplan.
Vårt hovedfokus er : SPRE DANSEGLEDE TIL BARN OG VOKSNE! :-)Barnedans fra 3 år
I disse timene får barna ufolde seg gjennom lek og moro, samt at vi integrerer de grunnleggende elementer fra klassisk ballett. Det er fokus på motorikk og koordinasjon. Barna øker også sin bevissthet om seg selv, rommet og å forholde seg til hverandre i gruppa. Fokus på mestringsfølelse og danseglede er vesentlig hos oss.

Funky Kidz (NYHET! 3-5 år) (6-8 år)
Artig, kreativ dansetime der vi jobber med dynamikk, - alt fra raske, rolige og robotaktige bevegelser til musikk i pop- og hip hop-sjangeren. Barna lærer coole trinn og triks samt får anledning til selv å være kreativ og komme med egne ideer. Mestringsfølelse står sterkt i fokus, og magiske ting oppstår :-)

Jazz fra 6 år og oppover
Fartsfylt dans til tidens popmusikk . Vi gjør oppvarming, trener på teknikk, lærer dansekombinasjoner, tøyer og styrker. Det finnes flere stilarter innen jazzdans: lyrisk jazz, street jazz, musical, show, funk etc. Hos oss får du lære alle disse stilartene.

Break Dance for GUTTER og JENTER fra 8 år-12 år.
Breakdancer er 1 av 4 elementer som er i hiphop-kulturen. I disse timene er det både toptock, floorwork, powermoves og freeze som står på planen. I tillegg skal vi utforske kunsten i det som kalles for en «jam». Timen blir innholdsrik med musikk basert på hiphop-kulturen.


Hip Hop fra 6 år og oppover
Stilart som oppstod i gatemiljøet. Inspirert av gettoens kultur i Amerika. Stilarten har utviklet seg i mange retninger: Poping, Locking, Tutting, Funk, Electric boogie etc. Timen består av oppvarming, isolasjon, styrke, uttøying og masse kule dansekombinasjoner.

Hip Hop Fusion NÅ fra 12 år og oppover
Hip Hop Fusion er en klasser der vi jobber med ulike stiler innen hip hop. Eksempler: Vouge, Waacking og House.

Jumps & Turns
Jumps & Turns er en teknikk-time med spesifikk trening for hopp og piruetter. Vi har fokus på personlig utvikling, og trygg utførelse. Anbefales at man har varmet opp før timen.

Contemporary Jazz
En jazzklasse som grenser mer mot det moderne uttrykket. Hovedfokus er på jazzteknikk med innslag fra den moderne sansestilen. Blant dem jobber vi med den moderne dansestilen Horton, som er veldig styrkende og forbedrer dansernes teknikk og flexibilitet. Det legges stor vekt på ulike kvaliteter i dansen.

 
Klassisk ballett fra 6 år og oppover
Danseform som oppstod på 1600-tallet. Tradisjonen tro fokuseres det på teknikk, smidighet, styrke, eleganse og balanse. Vi lærer posisjoner, retninger, piruetter, hopp, stilarter, takt og rytme. De aller yngste har fortsatt noe lek integrert. Etterhvert som en øker i nivå og aldersgruppe blir klassen bygd opp etter alt som en ballett-klasse skal inneholde etter tradisjonen (barr-øvelser, senterwork og diagonal). Meget bra trening for kroppsholdning og kroppsbeherskelse. Klassisk ballett er basisen for ALL DANS, og dermed essensiell for de som vikelig ønsker stor fremgang i alle dansens sjangere. Videregående danser også tåspiss.

Tåspiss fra 11 år og oppover
Forlengelse av klassisk ballett. En må ha danset klassisk ballett en god stund og opparbeidet seg den nødvendige styrke. Minimum alder er 11 år forutsatt at du trener klassisk 2 ganger pr. uke da det kreves stor styrke og teknikk for tåspiss-dans.

Moderne ballett NÅ fra 8 år og oppover
Her bruker en hele kroppen på en dynamisk måte slik at en oppnår avstemte men energifulle bevegelser. Teknikken utnytter tyngdekraften og en lærer forståelse av motsetninger i bevegelse og dynamikk; "fall/recovery" og "contraction/release". Martha Graham var en av de første eksponentene for denne danseformen i 1920-åra. Senere kom Merce Cunningham, Josè Limon m.fl. Spennende og annerledes trinn- og dansekombiasjoner. Mye rom for egne tolknnger, emosjoner og uttrykk.

Stepping NÅ fra 12 år og oppover
Stepping er lek med rytmer. I steppeklassene lærer man å lage lyd/rytme til musikken med føttene. Lydene forsterkes ved hjelp av steppesko som har jern på tåpartiet. Steppedans er god trening for utvikling av rytmeforståelse, kroppsbeherskelse og balanse. Veldig artig trenings-/danseform.

NY!! Commercial fra 12 år
Man lærer en dansestil som blir brukt masse i underholdningsbransjen. Denne type stil ser man ofte i musikkvideoer, filmer, reklame eller på konserter. Denne stilen blandes ofte med flere stiler som bla. Hip hop, Jazz, Breakdance og Moderne. Dette er en underholdene dansestil og Commercial klasser har ofte hovedfokus på koreografi.

Klassisk ballett VOKSNE NYBEGYNNERE
KLASSISK BALLETT for VOKSNE NYBEGYNNER. Du lærer klassisk ballett helt fra scratch. Grundig innføring i det aller mest elementære der ingen forkunnskaper trengs. Upretensiøst og morsomt. Fantastisk trening der du bruker muskler du ikke visste at du hadde :-) Velkommen!

Klassisk ballett VOKSNE LITT ØVET
Vi tilbyr også viderekommende kurs for deg som har gått en stund, og for deg som tidligere har danset klassisk ballett, men har hatt noen års pause. Det er aldri for sent å ta opp tråden igjen :-)

Jazz voksne
Egne klasser for VOKSNE NYBEGYNNERE. Timen starter med diverse oppvarmingssekvenser, - deretter settes det sammen artige, coole og snertne trinn i en enkel dansekombinasjon. Upretensiøst og morsomt :-)

Voksen Moderne Workshop
Her jobbes det i utgangspunkt med Jannes tidligere produksjoner med "Janne & Company" (Zombies, Enter, Stories m.fl.) En jobber i en prossess som om det skulle bli en produksjon. Her får en danse ut følelsene sine; - Sårbarhet, tidsklemma, anneledeshet, utilstrekkelighet etc.

Musical/show/jazz Voksne
Danser fra kjente musicaler, salsainspirert koreografi, partnerarbeid, jazz og mye, mye mer. Latteren ligger løst med en deilig uhøytidelig stemning.

Barre au sole
er en teknikk-klasse inspirert av klassisk ballett. Alle øvelsene foregår liggende/sittende på gulvet. Øvelsene har fokus på å styrke turn out og kjerne-muskulaturen, noe som er med på å forbedre senter, teknikk og holdning i andre danseklasser. Ettersom øvelsene foregår liggende/sittende på gulvet er det lettere å fokusere på bruk av riktige muskelgrupper.

Stretch Voksne
Tøyning er bra både for muskelatur, sjelett og blodsirkulasjon. Du føler deg mer bevegelig, og får en lett og ungdommelig gange :-) Vi gjør enkle tøyeøvelser som effektivt vil gjøre den store forskjellen for deg.

Pranayama (pust) og yoga stretch. Nyhet!
Pranayama er èn av alle de delene som yoga består av. I denne timen vil vi fokusere spesielt på pusten. De forskjellige pusteteknikkene har en transformerende virkning og kan hjelpe oss å håndtere stress, tenke klarere, balansere hormonene og styrke lungehelsen. Etter en serie med de forskjellige puste-teknikkene vil du kjenne på endringer der du vil føle deg rolig, avslappet men opplagt. Første del av timen åpner vi opp for pusten ved hjelp av enkle yoga stretch-øvelser for å få det best mulig utbyttet av pusteøvelsene. Dette vil virkelig gi deg godfølelsen, - du vil føle deg «som ny»

BASIC BARRE for voksne (& litt yoga stretch). Nyhet!
BASIC BARRE (& litt yoga stretch) for voksne. 5-ukers-kurs. Vil du lære deg hvordan dansere trener opp sin kropp? Med BASIC BARRE trener du HELE kroppen uten å måtte tenke på om du har «fått med deg» alle muskelgruppene. Du trener til og med muskler som du ikke ante at du hadde :-) Øvelsene foregår ved barren (ballett-stang) og bygges opp i rolig tempo. Denne timen er HELT BASIC og passer for absolutt ALLE. Ingen forkunnskaper trengs. Kjempegøy måte å trene på. Du bygger kjærnemuskelatur, forlenger og får en oppreist holdning. På slutten av timen tøyer vi med litt yoga-stretch. På tide å ta tak og gjøre kroppen din den tjenesten den fortjener? :-)

 
Stretch
Kort oppvarming, deretter strekkes alle kroppens muskler med effektive tøyninger. Vi benytter oss av tøyestrikk, yogablokker og yogabelter. Veldig effektivt for forlengelse muskelatur/smidighet.

ZUMBA
Utvilsomt den råeste treningsform noensinne! Danseworkout til salsarytmer som får deg i knallform på rekordtid. Kondis, styrke og smidighet mens du har det gøy!

SALSA
Salsa er den eksotiske og forførende dansen vi ser i latin-amerikanske filmer, serier og musikkvideoer. Denne latin-amerikanske dansestilen vokste frem på 1960-tallet i New York inspirert av cha cha, mambo og lignende og sprer definitivt stor danseglede!! Nå vil Janne lære deg denne spennende dansen. Etter en time med salsa kommer definitivt svetten til å renne og beina til å brenne.

BARRE FITNESS
Barre Fitness er en klasse som er inspirert av ballettøvelser gjort ved en ballettstang – barre. Dette er en energigivende og effektiv workout som tar for seg hele kroppen, styrker kjærnemuskelaturen og former musklene. Barre-klasser er dynamiske og engasjerende med inspirerende øvelser. Øvelsene foregår med støtte ifra barren, samt at vi bruker bl.a. små håndvekter. Du får bedre holdning, former kroppens muskler, øker fleksibiliteten i hele kroppen, og opparbeider bedre kondisjon, balanse og koordinasjon. Dette er en effektiv og kjempegøy time!!

Kundalini Yoga
Kundalini yoga er en komplett yogaform som skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel. Vi benytter oss av dynamiske øvelser, puste-teknikker, meditasjon, mantra og avspenning. Timen vil gi deg mer energi og overskudd, sterk kjernemuskelatur, økt fleksibilitet, indre ro, bedre hukommelse, bedre søvn, bedre fordøyelse, balanserer nerve- og hormonsystemet. Timene inneholder også gong-avspenning. Lyden/vibrasjonene fra gongen er svært helende og gir dyp avspenning både for kropp og sinn. Kurset passer for alle. Du trenger ingen forkunnskaper, og heller ikke være hverken myk eller sterk. Kom som du er!

KundaYoga WORKOUT
Dette er en time basert på Kundalini Yoga og Tai Chi satt sammen til en total workout. Hovedsaklig stående yoga hvor en for styrket, tøyd og får opp pusten. Øvelsene virker hormonbalanserende og styrker nervesystemet slik at vi står styrket i hverdagen og holder oss friske. Siste del av timen er sittende med rolige øvelser, - etterfulgt av en avspenning helt til slutt. Timen vil bringe ny energi og glede inn i livet ditt :-)NY! Kundalini Yoga Mix
I denne nye timen vil vi variere imellom enkle yoga-øvelser, meditasjoner, mantraer, KundaYoga-Workout m.m. Kundalini yoga er en komplett yogaform som skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel. Vi benytter oss av dynamiske øvelser, puste-teknikker, meditasjon, mantra og avspenning. Kundalini yoga gir deg: Økt konsentrasjon og tilstedeværelse,- mer energi og overskudd, sterk kjernemuskelatur, økt fleksibilitet, indre ro, bedre hukommelse, bedre søvn, bedre fordøyelse, balanserer nerve- og hormonsystemet. Kundalini yoga gir raske resultater. Kurset passer for alle. Du trenger ingen forkunnskaper, og heller ikke være hverken myk eller sterk. Kom som du er!